website & online marketing

website & online marketing

Complete website voor 499,-

Een website voor nog geen 500 euro, volledig ontwikkeld met de nieuwste technieken tegen een aantrekkelijk tarief.

Waarom kiezen voor mij?

Webontwikkeling

Een doelgerichte website, dat is wat mij motiveert. Ik ontwikkel een website voor u waar u niet alleen tevreden mee bent maar waar ik ook trots op ben. Ik lever websites met als doel het behalen van een meetbaar resultaat, volgens ons bestaat een website niet alleen maar uit een mooi design, maar is het ook van belang of deze aansluit bij u als bedrijf en uw bedrijfsdoelen. De ontwikkeling van een website bestaat dan ook uit meerdere fasen, in deze fasen gaan ik in eerste instantie in op de vraag wat u precies wilt bereiken met uw website.

Online marketing & conversie optimalisatie

Bent u al in het bezit van een website, maar krijgt u niet de gewenste bezoekers? Bent u benieuwd welke social media u het beste in kunt inzetten? Dan verzorg ik graag uw online marketing, pas ik uw website (indien nodig) aan en helpen wij u bij het behalen van uw online doelen.

over mij

contact opnemen

Neem contact met mij voor een vrijblijvend advies, je kunt mij bereiken op 06 121 51 489, email: jeroen@jdv-online.nl of vul het contact formulier in, ik neem binnen een werkdag contact met je op.

Algemene voorwaarden